48-годишният предприемач Мирослав Грънчаров е  кандидатът за кмет на обединението

...
48-годишният предприемач Мирослав Грънчаров е  кандидатът за кмет на обединението
Коментари Харесай

СДС, „Да, България! и ДБГ с общ кандидат за кмет в Разград

48-годишният бизнесмен Мирослав Грънчаров е  претендентът за кмет на обединяването от десни партии в Разград. Зад него застават локалните структури на Съюз на демократичните сили, „ Да,България! ” и Движение „ България на жителите ”, стана ясно  през днешния ден.

Десните в Разград избраха да дадат старт на акцията си в 12 без 5 пред входа на общината в лудогорския град. „ През последните 4 години градът не е просто в застой, а в крах. Пасивната непросветеност на локалната управа  се трансформира в дейна преграда за развиването на  Разград. Не е задоволително единствено да сме гневни и недоволни, би трябвало да се надигнем да поискаме  смяна и да я създадем! ”, съобщи при  представянето си претендентът на десницата.

Мирослав Грънчаров е прочут в Разград, като един от създателите на ГЕРБ в лудогорския град. Той бе общински консултант и част от локалното управление на партията на Бойко Борисов до лятото на 2014 година, когато самичък се отдръпна от дейна активност в ръководещата партия. Казва, че напровил това поради различия с локалното управление, отпред на което е сегашният кмет на Разград доктор  Валентин Василев, за който още не е ясно дали ще бъде подсилен от ГЕРБ за нов мандат.

Мирослав Грънчаров е вторият публично впуснал се в конкуренцията за кмет претендент. В края на предходната седмица досегашният заместник-председател на общинския съвет Калоян Монев, който е водач на гражданската организаия „ Кауза Разград ” разгласи кандидатурата си, зад която застава локалната конструкция на Вътрешна македонска революционна организация.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР